Agit Hotel Congress & SPA, Lublin
Przyjazd
Wyjazd
rabaty od 10 % na każdą rezerwację

Media o nas

Szef Kuchni Hotelu AGIT Jean Bos na Europejskim Dniu Śniadania w TVP Lublin

Szef Kuchni Hotelu AGIT Jean Bos na Europejskim Dniu Śniadania w TVP Lublin

24 kwi 2019

Jean Bos zaprezentował dania, które serwowane są na co dzień w restauracji hotelowej Agit Congress&SPA

pokaż szczegóły
Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni

Jean Bos zdradza sekret udanej kuchni

30 gru 2018

Jean Bos Nadworny kucharz króla Belgów, szef kuchni w restauracji Eco Hotelu Agit

pokaż szczegóły
Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin

Nowa karta w restauracji Hotel AGIT Congress & SPA - recenzja jem Lublin

30 lis 2018

"Właściciele AGIT Hotel Congress & SPA, wizjonersko rozbudowują kompleks budynków i w tej wizji jest miejsce ...

pokaż szczegóły
Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

Artykuł w dodatku do Gazety Wyborczej "Lubelskie Smaki”

3 lis 2018

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.

pokaż szczegóły
Top 10 tatarów w Lublinie | Dziennik Wschodni

Top 10 tatarów w Lublinie | Dziennik Wschodni

14 sty 2018

"Jean Bos żongluje smakami, tradycyjną i nowoczesną techniką, z lekkością i wdziękiem tworzy na talerzu gastronomiczne ...

pokaż szczegóły
AGIT wśród 10 najciekawszych restauracji w Lublinie

AGIT wśród 10 najciekawszych restauracji w Lublinie

13 sty 2018

w zestawieniu Dziennika Wschodniego. "Troć wędzona na przystawkę, krem z maślanki z kwiatami w roli zupy, pieczona ...

pokaż szczegóły
Europejski Festiwal Smaku

Europejski Festiwal Smaku

9 wrz 2017

Oto zwycięzcy konkursu Good Chef 2017:

pokaż szczegóły
Najlepsza restauracja w Polsce

Najlepsza restauracja w Polsce

1 maj 2017

Zobaczcie wyniki plebiscytu wiosennej edycji Restaurant Week.

pokaż szczegóły
Hotel Agit gościł Szefów Kuchni z całego świata

Hotel Agit gościł Szefów Kuchni z całego świata

4 cze 2016

Smaki świata w Hotelu Agit - Hotel AGIT w dniach 4-5 czerwca 2016 r. gościł najlepszych Szefów Kuchni z całego ...

pokaż szczegóły
Najlepsi gotują w Lublinie

Najlepsi gotują w Lublinie

2 cze 2016

Rozmowa z Jeanem Bosem, pomysłodawcą i organizatorem Światowego Zjazdu Kucharzy Gourmonde 2016 w Lublinie.

pokaż szczegóły
Dzień Dziecka w Hotelu Agit

Dzień Dziecka w Hotelu Agit

1 cze 2016

Moc zabawy za darmo.

pokaż szczegóły
Mistrz kuchni Hotelu Agit Jean Bos

Mistrz kuchni Hotelu Agit Jean Bos

1 maj 2016

Jedzenie jest przeżyciem, poszczególne składniki potraw dostarczają człowiekowi duchowych doznań. Gastronomia ...

pokaż szczegóły
Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

Artykuł w Gazecie Wyborczej na temat kuchni molekularnej z udziałem naszego Mistrza Kuchnii, Jeana Bosa

18 lut 2016

To kuchnia, w której dania podawane są w inny sposób. Zmienia się ich wygląd, ale na końcu jest to samo ...

pokaż szczegóły
Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

Artykuł z Kuriera Lubelskiego poświęcony unikalnej kuchni molekularnej i daniom wegańskim, których można skosztować tylko w Restauracji Hotelu AGIT.

5 gru 2014

Agit kusi klientów oryginalnymi potrawami kuchni molekularnej inspirowanej jedzeniem dla kosmonautów.

pokaż szczegóły
Magia kuchni molekularnej Jeana Bosa w Hotelu Agit

Magia kuchni molekularnej Jeana Bosa w Hotelu Agit

1 sie 2014

Niegdyś gotował w pałacu królewskim w Belgii, teraz jego potraw mogą próbować Lublinianie.

pokaż szczegóły
Newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

×
Więcej
Więcej
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij